En stilla natt.

Efter min lugna söndag har jag svårt att sova. Jag har ont i halsen som jag haft hela helgen. Mjölk med honung är gott att dricka nu. Jag har redan varit vaken en gång vid midnatt och så nu vid tre-tiden. Det är en märklig känsla att vara vaken när mest hela världen sover. Jag känner mig fri på något sätt. Fri att bestämma om jag vill prova att sova eller vara vaken och skriva lite.
Jag brukar inte ha svårt för att sova. Men något har hänt sedan jullovet. Första skolveckan sov jag knappt alls. Den andra veckan blev bättre. Nu börjar den tredje veckan. Det är skönt att komma in i en vardagsrutin igen där. Nu vill jag gå och lägga mig igen. Jag får lyssna lite till På minuten som jag har inspelat. Då brukar jag ju somna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.