Stilla söndag.

Jag sitter hellre vid datorn och skriver än att jag går ut. Leif har börjat märka att jag inte går ut på helgerna. En tendens, säger han. Nej, ett mönster, säger jag. Jag är så nöjd att vara inne och se solen lysa in. Det finns annat att göra inne än att gå ut. Skriva, läsa, bada, vila, njuta av att vara ledig och inte känna krav på mig att göra det ena eller andra. Bara följa lusten. Så ok, säger lusten att jag ska gå ut så gör jag det såklart. Leif får gå ut själv i dag med. Och jag tror han är nöjd med det med. Jag går ändå inte lika fort som han vill gå. Jag har min stilla söndag nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.