Fin kväll!

Vilken fin fredagskväll jag har haft! Micke och hans flickvän har kommit och hjälpt mig handla, lagat mat och diskat. Micke har hjälpt mig hitta tillbaka till mitt gamla fotoredigeringsalbum på datorn, uppgraderat wordpress, stängt av den gamla gästboken, och gjort om en inställning i word så att jag hittar bättre där. Helt klart lycka att få ordning på så mycket på bara några timmar.
Bilen är trasig. Är det ljuddämparen som är dålig eller har den hål i avgasröret någonstans? Den låter värre och värre nu. Måste lagas. Kommer den hålla en dag till utan att låta för hemskt? Det var inte kul att köra hem från affären idag. I morgon ska jag köra flera mil. Inte bra. Inte kul. Det blir till att ordna en tid på verkstaden nästa vecka. Och att åka buss. Jag får stå ut med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.