Köpfesta?

Solen skiner. Månadens vanliga räkningar är betalda. Ska jag inte ta och passa på att handla en grej också, en sån där skivspelare som kan spela av vinyl till cd? Jo, jag vill ha! Och en ny mobiltelefon! Och en ny tvättmaskin till landet. Och en ny bärbar dator. Och få grävt klart avloppet på landet nu i oktober. Hurra, hurra! Och få det upphöjda golvet byggt på landet med, när jag ändå är igång. Hm… håller inte både startmotorn och avgasröret på att gå sönder på bilen med? Klarar de sig till jullovet kanske?
Köpa, köpa, köpa. Det är det enda jag tänker på. Och mitt liv. Vad blir det av det? Sånt tänker jag också på. Jag är kanske igång att tröstköpa saker? Men också med att göra mitt liv bättre. Det får fan i mig kosta! Saker får ersätta nära relationer. Jättebra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.