Kalla mig klumpig och jag håller med!

Jag har varit glad, som jag inte har varit på lång tid, den här veckan. Jag åkte och växlade till mig danska pengar efter jobbet. Och så bytte jag lampa i ena strålkastaren på bilen. Handlade lite. Klippte håret med, helt oplanerat. Så skulle jag ta ett kort på snygga mig… och tappade nya kameran, KRASCH, i golvet. Så kan det gå. För en balans i tillvaron kanske? Inte vara för glad och nöjd. Nej.
Jag åkte till affären och köpte en ny likadan. Så, nu vet hela världen hur klumpig, slösaktig och pank jag är nu. – 4986.58 på kontot. Jag får tömma sparkontot på allt jag har nu och leva lite på kredit igen då… Tja, det är bara pengar. Jag kan väl vara glad ändå?
Imorgon åker jag på äventyr till Örebro med min danmarksvän och hälsar på en annan likadan. Det blir fint.
Glädjen över resan till Danmark glider över i oro mer och mer. Jag är orolig för att inte duga. Så är det ju också ibland. Jag känner allvaret, har lite ont i magen och tryck över bröstet. Men håret, ja det är snyggt! Och jag har en ny kamera med en tappa-i-golvet-försäkring nu. Och ett extra batteri. Himla bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.