Snart…

Nu är det tio dagar kvar tills jag åker till Danmark. Jag har börjat packa idag. Alla papper är nästan i ordning. Inte ta med för mycket saker. Vad är viktigast för att sova bra? Kläder? Datorn? Suck, den är tung och trasig i locket. Måste jag verkligen ha den med? Klarar jag mig inte utan den? Antagligen inte. Biljetter och kartor. Kommer jag hitta rätt? Annars får jag väl vara ute hela natten och irra. Eller sova ute. Jag får vara beredd på allt. Spänning blandas med oro i magen och i hela kroppen.
Med viss ambivalens har jag börjat läsa universitetets Danska II. Kommer jag orka med en danskakurs till, det ’r fr[gan. Och hur blev det s[ h’r n’r jag ska skriva_ Vad har jag gjort f;r konstigt med min dator_

2 svar på ”Snart…

  1. En tjock tröja är väl inte dumt? Är det inte ganska kallt i Danmark inomhus? Datorn är nog också ett måste, även med trasigt lock. Annars är pengar väl det enda som egentligen är nödvändigt…

  2. Utan min fleece tar jag mig ingenstans. Jag har ett datorberoende och det kan vara bra att vara utan den ibland med. Ha ha pengar ja… med pengar ordnar sig det mesta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.