Inte bara sitta stilla.

Jag har sorterat mina originalbetyg och intyg av olika slag idag. Snart inser jag att jag alltid har pluggat och gått olika kurser, vid sidan av jobbet. Det har väl blivit ett sätt att leva och komma vidare för mig. Ibland som en vila, ibland som det värsta jag givit mig in i. Jag har svårt att vara stilla och nöjd. Och hade jag inte läst vidare, så hade jag väl inte varit kvar i skolan. Nu är jag kvar och har inga planer på att sluta, men jag behöver få annat i huvudet med.
Nu är mina papper i ordning till nästa ansökan. Och så har jag anmält mig till fortsättningen av danskan. Fast jag vill bara gå en delkurs till, som handlar om att översätta danska till svenska. Det har ju ingått lite i de andra kurserna med och det roar mig mest.
Frågan är, ska jag anmäla mig till en kurs i Qi Gong med? Som friskvård och kroppsträning. Gud vet att jag behöver få igång min stackars trötta onda kropp på något snällt sätt. Tio tisdagskvällar under hösten… kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.