080808

Ja, det är ju den dagen idag. Noll-åttornas dag. Min dag! Och jag vet vad jag gjorde precis kl. 08.08.08. Jag sov.
Tvättar bilen. Vad det är härligt att stå ute på sin egen tomt och göra sånt i hyfsat varmt väder. Jag har inte tvättat den sedan jag krockade i julas. Jag ska städa inuti också. Sen.
Skurar golvet i köket. Medan alla länder går in på OS-arenan, passar det bra att göra det.
Vilken FAN-TASTISK invigning kineserna gav. Men vilka hemska gubb-kommentatorer det är på tv1. Kunde de inte avhålla sig från att uttala sina egna subjektiva åsikter? Jag tror inte att det är en officiell svensk hållning att kalla Kina för en regim i public service-tv. Det är en stat i världen, erkänd av Sverige. Och vald att hålla OS av Olympiska kommittén. Sådärja, nu, nu blev de tysta, när jag stängde av ljudet på tv. Bilderna får tala istället.
Vad mer? Har fortsatt att dra upp sly på tomten, nu är det kvar i ena bortersta hörnet. Fan, vad jag har slitit med det. Jag har på mig min röda danmarkströja, köpt på Tiger. I stora bokstäver i rosa står det:
Kà†R
LIG
HED
Men jag är inte riktigt i fas med texten där. Jag har ett utrotningsprogram i huvudet bara. Bort med slyet. Bort med minnena. Bort med kärleken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.