Frustrerad? Ambivalent?

Idag har jag börjat skriva tre olika inlägg, men tagit bort allt. Har inget att säga. Har gränser. Och nu, vem bryr sig, om jag satte upp en ny brevlåda eller inte, diskade, att jag inte orkat laga mat särskilt ofta sista tiden, inte vågat mig på någon sommarromans, att jag köpt ett nytt nattlinne, hälsat på en vän, har förlorat något viktigt eller vad som. En vanlig dag. Eller inte.
Beroenden. Behov. Vad är skillnaden? Kanske kan någon berätta det för mig. Vill gärna höra andras tankar om det här.

4 svar på ”Frustrerad? Ambivalent?

  1. Nej, det kan jag inte berätta för dig. Men jag bryr mig!

  2. Ja men jag behöver ju inte ha en blogg för att du ska få veta sånt. Ska vi gå ut och käka middag snart istället?

  3. En tanke:
    Behov är något som är naturligt som man ska bejaka, som ger uttryck för den man är.

    Beroende är ett skapat uttryck för ett underliggande behov som man kanske inte vill/kan ge uttryck för.

  4. hm… det här ska jag fundera på mer. Inte helt lätt alltså. Inte för mig i alla fall. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.