Idag…

Universitetet För ovanlighetens skull lägger jag in en dagsfärsk bild. Det är min cykel framför en del av universitetshusen. Nordiska institutionen håller till i fjärde byggnaden.
Idag blir en lång dag. Först textanalys/föredrag om Peter Hà¸eg och De måske egnede. Sen 80-talsdikter. Först männen, sist kvinder en lille bitte smule. Det är ingen tillfällighet att det är så. Männen dominerar undervisningen och innehållet. Och lärarna tycker inte det har någon betydelse. Nä nä…
Jag har en oro i mig och den finns där mest när jag blir ensam. Jag kan gå ut då och lukta på vinden och prata med himlen och molnen. Igår var det åska på kvällen och det blev en vidunderligt fin natt att gå ut i.
Ikväll blir det föredrag om Kierkegaard. Hoppas det blir bra.
Sen ska jag packa och åka iväg till Ringkà¸bing och Esbjerg i morgon. Ingen dansk har hört av sig. Jag åker ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.