Lite mer bilder!

Bäst att lägga in några bilder igen, så att det finns något att titta på medan jag är borta.
Taket i mitt rum. Rosor
Kanske är inte taket så mycket att titta på, men jag ligger faktiskt och tittar på det varje kväll. Så det så! Och så tittar jag på rosor också. Ute. Alltid. De här finns på vår bakgård. Häftig färg. Doftar gott.
Vägen till Kalภslot. Dana
Vi var på utflykt till Kalภslottsruin. Den stenlagda vägen är från 1300-talet. Helt otroligt! Borgen byggdes 1340 någonting av Valdemar Atterdag. Där satt Gustav Vasa fången, tills han flydde.
Utsikt från klassrummet. Trapphus på Aarhus universitet
Så här fin utsikt är det från det ena klassrummet vi använder. Här blir det stekhett på eftermiddagarna om det är soligt. Trapphuset är fint och fräscht och spännande. Varför har olika våningar olika många trappsteg? undrar jag som räknar sånt…
Rosenrabatt. Närbild på rosorna
Rosor, rosor, rosor. De här cyklar jag förbi mest varje dag. Måste stanna och ta kort på dem. Jag älskar blommor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.