Nobeldag!

Skolan glömde bort att flagga för Nobel idag. Vi orkar inte tänka på sånt nu i nedläggningstider. Många ungar är spattiga och personalen har det blandat från hyfsat till värsta pressat läge. Jag blir desto mer glad då att det finns plats för leenden och goda ögonkast, fina prat med ungar som jag inte har i undervisning, men som ändå vill prata något med mig. Det är ju så det ska vara. Ju!
Ikväll ska jag sitta lite slappt framför tv:n, nåja, lite finklädd kanske i kjol, och äta något gott på nobelservisen och dricka lingonvatten ur nobelglasen. Någon flagga hemma har jag inte heller satt upp. Jag ska ta det lugnt i helgen. Vila. Sova. Tänka. Drömma. Vad mer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.