Fredagsprat!

Jag har hämtat ett mobilt bredband i affären. Får se om jag fixar med det i helgen. Jag ska diska först. Jag tar med mig datorn till köket för att kunna lyssna på podcastern. Jag har massor av program ohörda. När jag lyssnar i sängen, på natten, somnar jag inom en halv minut. Bäst att passa på att lyssna medan jag gör annat.
Jag vill också helst höra om mejlen plingar till. Men där får jag tji. Den är tyst. Jag förstår inte riktigt varför egentligen. Men sån är min värld, helt obegriplig till tider. Jag lär mig att jag ska inte vara arg. Inte svartsjuk. Inte frustrerad. Inte missnöjd. Inte otillfredsställd. Inte hängiven heller. Och ändå är det just sån jag är.
Tack och lov har jag andra sidor med. Polariteterna till ovan nämnda finns också i mig.
Och idag är jag glad för att det är lördag i morgon. Då kommer ett inlägg från en gästbloggare. Han är ordförande i intresseföreningen Svenskar Andra Sidan Sundet, SASS. och har bott i Danmark i flera år, numera åter boende i Sverige.
Han är en som kan få mig att dra på munnen. Som lättar upp. Som ser världen på ett annat sätt än vad jag gör. Vi har faktiskt träffats med, på en trevlig lunch i Köpenhamn.
Jag är jätteglad för att han ville skriva här. Jag har varken lovat honom guld eller gröna skogar, inte heller tusentals läsare eller många kommentarer. Ändå tackade han ja till att skriva här! Jag har ingen aning om vad han tänker hitta på att skriva om. Det blir en överraskning. Han är en god bloggarvän.
Göte Bà¸rge, på Denna sidan sundet, välkommen till min blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.