Fler dåliga nyheter.

En ny tröja.”En olycka kommer sällan ensam”, är det så det heter? Nu är jag uppe i tre-fyra dåliga besked, på drygt två veckor. En del går att ta hand om och ordna till det bättre, bara man har pengar, en del går inte alls att ställa tillrätta. Livet drabbar liksom bara, med separationer och svåra sjukdomar, smärta och besvikelser. Nej, det är inte jag som är sjuk, utan en närstående.
Jag handlar en röd, tight, kortärmad tröja idag, att ha med till Danmark. Det kan jag behöva, till tröst. Tänk om det var så enkelt, att handla sig fri från dåliga nyheter och sorg. Men ack nej, så är det inte. Inte alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.