Söndagskvällen.

När tiden går långsamt, och det gör den idag för mig, kan man roa sig med att göra språktestet Dialang, som finns på många olika språk. I svenskan klarar jag mig som en infödd… tja… det var väl inte så förvånande…
På danskans hörförståelse kommer jag upp till nivån som… en infödd! Ha ha, det tror jag så mycket jag vill på! Nästa gång går jag vidare med ett skrivtest på danska. Enligt självskattningen man får göra i testet, får jag frågorna utifrån min nivå. Och min skrivförmåga på danska är mycket låg. Då blir väl uppgifterna lätta kanske.
Obs! Programmet måste laddas ner innan det går att använda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.