Sen och nu.

Det är klart med vem som gästbloggar på lördag, och det blir jättebra! Vem kommer skriva den sjätte och troligen sista gången före sommaren? Jag hoppas det blir en dansk. Det vore fint.

Har tagit sovmorgon, för jag ska till tandhygienisten. Förra gången glömde jag helt bort min tid där. Det har jag aldrig gjort förr. Och det här var bästa tiden jag blev erbjuden. Så fick jag gå här och ha ont i över en månad, i väntan på idag. Konstigt att det dröjde så länge. Kanske beror det på att mottagningen är så populär? Jag hade ont sist jag var där med, men då hittade hon inte felet. Det är kanske något med bettskenan. Jag biter ihop tänderna stenhårt i sömnen antagligen och allt håller på att spricka sönder. Det är jobbigt att gå med nästan ständig smärta. Humöret blir inte i topp direkt av sånt.
Fick en akuttid till tandläkaren efter det. Jag gillar inte att gå till tandläkaren. Det är så förbundet med smärta och utsatthet. Min rädsla har tack och lov avtagit lite, ju äldre jag blivit. Tur att något blir lättare med åren.
Sen går jag ner mig i hopplöshetens träsk.

2 svar på ”Sen och nu.

  1. Det är inte bara jobbigt i största allmänhet att gå till tandläkaren – det är dyrt också. Som väl är har jag själv en rar kvinnlig tandläkare som både är skicklig och lätt på handen.
    Hoppas att din tandhygienist kan hjälpa dig så att du slipper att ha ont. Tandvärk är bland det värsta som finns.

  2. Ja, fast det finns också värre saker. Allt är relativt. Tandhygienisten skulle ha skickat mig vidare till tandläkaren för ett halvår sedan. Och jag skulle ha insisterat på att få hjälp långt tidigare. Jag är alldeles för uthållig ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.