Nattuggla!

I kväll, i natt har jag varit ovanligt pigg. Leif och jag har spelat in de första två låtarna till mitt musikprojekt på hemsidan. Det är musiken och texterna som upptar min mesta lediga tid numera, om jag inte är för trött och det ska gudarna veta att jag för det mesta är. Då är det dubbelt roligt nu att både ha tid och att orka drömma sig bort! Japp!
Jag har skrivit en ansökan idag till Stim att spela musik på min privata hemsida. Jag hoppas att den delen kommer bli klar till första januari 2005. Men jag vet också att allt tar tid och planer kan ändras snabbt.
Jag hoppas verkligen att jag får tillstånd från musikförlaget med texterna. Jag väntar, väntar och väntar mera på svar… Att vänta är verkligen tålamodsprövande ibland. Jag har det dåligt med sånt. Jag vill ha ALLT och NU! Nja, kanske inte riktigt allt, men det som verkligen är viktigt för mig. Som att få svar! Så att jag vet! Ovisshet gör att mina fantasier tar plats, så jag får väl affirmera något passande positivt. Och sedan gå och lägga mig. Det är söndag… Söndag i advent…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.