Solar!

Här är solar i mitt liv:
Först min kisse som är en goskisse. Här ligger han bredvid mig i sängen.

beskrivning

Utanför har flocktulpanerna, tulipa tarda, börjat blomma. Jag ser dem uppifrån tredje våningen, från balkongen. Fint! Som solar lyser de upp till mig och värmer mitt ensamma hjärta.

beskrivning

Ännu en sol är min syster, som så fantastiskt finns för mig, när jag och kisse behöver hjälp. Hon har idag erbjudit sig att vara kattvakt en av de drygt tre veckorna i sommar, då jag ska på dansk sommarkurs. Hon ger mig hopp om att det kommer ordna sig med sommarkatten. Tusen tack! Du är bästa syrran i världen!
Nu är det kattvakt tiden 27 juni-13 juli som fattas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.