Tre spännande saker.

Vaknar upp och undrar hur jag ska få tillbaka min gitarr som jag glömde på bussen, hur min jättestora broderade duk ska bli torr och fin igen, hur vi alla ska bli torra, när det ska sluta regna, hur motorcykelolyckan ska bli ogjord (det var inte jag som körde) och jag lär en flicka betona rätt på ”javel” på danska, i chokladaffären. Ett sammelsurium av intryck. Lättnaden kommer sen, när jag ser min gitarr hänga på väggen. Aha, det var bara en dröm! Verkligen! Har aldrig hänt. Kommer aldrig hända. I skenet av drömmen har jag det riktigt bra då.

Nu har jag långledigt resten av veckan. I mitt förra liv skulle jag ropa hurra! I mitt nuvarande liv har jag det bättre på jobbet än hemma. Fortfarande en obalans alltså.
Influensan/förkylningen går vidare till nästa nivå: hosta och rivont i halsen.
Mitt eget bloggprojekt går också vidare och jag gläder mig så till det! Himla kul! Nu är det klart vem som gästbloggar till helgen Och jag är så nyfiken på vad det kommer handla om. Har inte en susning. Och så har jag fått positivt svar från en till, som gärna vill skriva något.
Spänning blir det på fredag med. Ska gå på intervju då.
Och ikväll, hur kommer det gå för Liverpool FC? Blir det final i Moskva eller inte? Det blir tufft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.