Konstig dag.

Mitt i febern och smärtan har jag gjort saker. Ringt ett skolsamtal. Betalat räkningarna. Skrivit ett knäppt mejl. Och en knäpp blogg. Beställt tid på bilverkstad. Det var ett roligt samtal som piggade upp mig. Konstigt att det går att skoja ihop med en människa man aldrig förr talat med. Kontakten bara finns där. Ringt syrran och gråtit och känt mig så ämlig. Tur att hon finns! Och så emellanåt kan jag knappt andas. Har så ont så att det är bara outhärdligt. Det måste vara influensa jag fått. Och jag hoppas att det värsta är över nu. Att det blir bättre och bättre framöver.
På bilden kan anas lite grön myskmadra längst bak, bortanför pärlhyacinterna. Den överlevde marodörerna från i höstas. Då ska väl jag komma igenom det här.

pärlhyacinter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.