Sjuk- och gnällblogg!

Hade jag varit lik Stationsvakt, så hade jag kanske gjort en videofilm med mig själv som visar hur eländigt jag mår och allt. Hade jag varit lik Denna sidan sundet. så hade jag antagligen inte bloggat på en vecka. Bara försvunnit och hållit mig undan tills jag blev frisk.
Nu är jag ingen annan, bara mig själv och har så dötrist hemma. Det är jag och datorn då. Och jag som trodde jag kunde åka till jobbet några timmar i alla fall. GLÖM DET! Febern går upp mot 38.8 nu och det är ovanligt för att vara jag. Jag är helt slut. Har ont överallt! Kvider. Det rinner vått från ögonen. Snuvig. Ont i halsen. Ensam. Svårt att sova. Svårt att vara vaken. AAAAAJ! Har nog inte varit så här sjuk, sedan jag var gift och barnen bodde hemma.
Jag ser inte var jag lägger täcket. Kisse blir bortskrämd mer än en gång. Jag vill inte äta. Inte dricka. Har ingen motor till något. Orkar inget heller. Och så är det ju ofta hemma, när jag är frisk med… Gissa om det är värre nu!!!
Min närmaste ”vardagsvän”, har inte tid med mig nu på låååååååååång tid. Får inga kramar av någon. Inga mänskliga röster hörs. Bara feberyra och fantasiljud, datorn som plingar att det kommit mejl, fast det inte har det. Och jag kunde väl ha blivit sjuk på onsdagen istället eller inte alls, så att jag sluppit förlora arbetsinkomst och kunnat vara med på viktigt möte. Ja, suck!

7 svar på ”Sjuk- och gnällblogg!

 1. Stackars dig, verkar vara smittsamt. Kryp långt under täcket och lyssna på din Ipod eller sätt på en vacker skiva med vågskvalp och låt tankarna sväva. På onsdag drar vi norrut, ska jag hälsa.
  Kramar AK

 2. Ja, en stackare det är vad jag är… Ringde till syrran förut och grät. Det här är det värsta jag varit med om på flera år. Kära A-K, hälsa Norrland från mig. Jag längtar dit! Kramar tillbaka!

 3. Att vara lik och olik förstår jag inte. Jag tror mer på Sokrates än på Freud.

 4. Hej Bengt! Lik och olik har med ett tidigare inlägg att göra, i bloggfrågorna från igår. Och så funderade jag på vad de möjligen skulle ha gjort om jag var som de. Och jag ser att det inte hänger ihop riktigt. Tänk på att jag hade hög feber när jag skrev det! Då blev jag väl extra snurrig. Hm, hur menar du med Sokrates och Freud? Jag förstår inte det.

 5. Jag har lite feber varje dag. Olikheten beror på vinkeln för dagen och det där med Sokrates och Freud skall jag läsa på vid ett senare tillfälle.

 6. Jag känner till Sokrates för dåligt. Tror jag är mer för Freud. Eller varför välja? Båda hade väl sina ljusa stunder av klarsynthet. De hade säkert aldrig feber. Välkommen tillbaka!

 7. Jag känner till Freud för dåligt. Sokrates dömdes till giftbägaren.

  ”Sokrates dömdes till döden för att ha, som det hette, ”förlett ungdomen och försakat gudarna”. Troligen var det egentligen ett straff för att han hade ifrågasatt den politiska ledningen.”

  Gissa vad jag tycker om Hörby kommun!
  /Bengt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.