Dagen efter… är det advent!

Se det var roligt att gå på fest och möta gamla vänner som jag inte sett på länge. Och jag beundrar människor som ordnar fester av det här formatet. Jag är inte alls sådan.
Det var så lagom för mig att prata med just de här vännerna. Vi satt tillsammans och åt med. Och så pratade vi om våra barn. Den gör det och den pluggar det, de barnen har flyttat hemifrån och en av oss gamlingar ska bli farfar, en annan är pensionerad och… Åren går med andra ord. Och även om jag känner de här människorna från olika håll, skola, arbete och annat, så är det nu Ormen som ringlar oss samman igen. Innan vi åkte hem blev jag uppbjuden att dansa. Å, vad jag skrattade efteråt, fast jag inte hade någon luft kvar. Vi buggade och det var så himla kul! Tack för det!!! Det kommer jag inte glömma!
Idag är det ett nytt kyrkoår. Kören sjöng nyss till högmässan och senare ikväll blir det en adventskonsert. Hoppas rösten håller. Jag vill sjunga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.