Fest!

Vi ska gå på fest, på fest, på fest… Vi ska gå på fest! Aske-daske-da!
Kulturföreningen Ormen fyller 25 år och till och med jag är bjuden fast jag aldrig var medlem där. Inte heller Leif var väl medlem, men vad skoj att vi får gå i alla fall. Vi har ju ändå jobbat där lite… Mest Leif. Jag har sålt biljetter och skött något ljus med en havslinje i en föreställning. Och någon gång tränade jag med akrobatgruppen, fast jag trampade fel på en mattkant i ett nedslag och vrickade foten illa. Sen var det slut på det roliga. Men jag broderade ut den historien en gång när jag var på bröllop och sa att jag jobbade på cirkus som akrobat. Det var mycket roligare att säga än att jag var lärare i skolan. På den tiden hade många negativa synpunkter på skolan och det blev alltid en diskussion som jag ville slippa då..
Men före festen är det lite saker som behöver fixas med. Vissa saker kommer vi inte riktigt till skott med hemma och det gör väl inget i och för sig. Men att pynta lite till advent är fint. Med betoning på lite. Städa! Inga dammråttor ska ligga på golvet! Usch! Sjunga? Ja, det vill jag!
Först ska jag göra det tråkiga, sen det roliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.