Å, så skönt!

Idag räcker det att bara utbrista:
-Å, så skönt!
Arbetsveckan är över! Allt som jag oroade mig för har lösts till det bästa. Och adventsgudstjänsten i kyrkan i morse var hur fin som helst. Alla barnen som jag övat med gjorde sitt bästa och var väl förberedda. Till och med mikrofonhanteringen skötte de själva med glans. Bara en liten kille var jag inte riktigt uppmärksam på. Han sa: ”Och han växte upp och blev en man…” och själv stod han med hakan upp mot mikrofonen och nådde knappt fram. Men så bra ändå! Prästen var så bra med! Hon visade upp ett par pyttesmå bebissockar till att symbolisera Jesu födelse, denna lilla baby. Jag har pratat med en massa föräldrar med i dag och allt det känns bra. Nu kan jag lägga veckan åt handlingarna och se fram mot min vindrickarkväll, in i dimmorna… en stund… Jag kan säkert dricka två glas vin ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.