En dröm!

Jag har i en period av några veckor jobbat rätt så mycket jämfört med tiden jag var hemma och sjuk… rätt så följdriktigt, va! Och nu låg jag på soffan helt utmattad av arbetet och denna kravfyllda vecka. Jag drömde. Jag drömde att jag hade hittat ett jättebra ämne att filosofera över här på bloggen. Den var det klokaste jag någonsin skrivit. Och jag som ändå i det riktiga livet ofta är rätt nöjd ändå… Jag drömde också att hela veckan hade varit och att jag hade jobbat på det bästa sättet någonsin. Alla som mött mig under veckan var både glada och nöjda och jag fick höra om det med! Jag drömde att höjdpunkten på veckan, adventsgudstjänsten i skolan, som jag ordnar det praktiska till hade varit så fin! Alla barnen hade sjungit av hjärtats fröjd och alla fröknar lyste som solar, av stolthet över sina fina elever.
Så vaknade jag upp, så nöjd och kände mig lite hungrig. Såg på tv att klockan är halv åtta, hörde att man ska bygga ett designens hus i Stockholm, funderade över vad det kan vara för dag och insåg att det bara är onsdag ännu. Två arbetssamma dagar kvar i skolan. Kyrkan har inte varit än. Jag har inte hört något om vad nöjda alla är med mig. Men nu är bloggen skriven i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.