Plocka något.

beskrivning

Äntligen klar med framsidan av förrådet. Att kalla det för garage känns fel även om det var det som ägaren då ville ha, i början av 1950-talet. Förråd är det och förråd ska det heta!

Jag målar klart det som aldrig blev klart 2003 eller så, när vi bytte ytterdörr här. Konstigt att måla och vilja måla. Här finns lusten! Det blir ju så fint efteråt med. Något att njuta för ögat. Eller ska jag ta bort färg? Här till exempel! Skulle behövas.

beskrivning

Det börjar bli bärtider här, men jag har faktiskt ännu ingen lust och vilja att plocka något. Jag går ut ändå och tar lite hallon på gården. Kanske ångrar jag mig i vinter om jag inte har blåbär och hallon. Lingon kanske jag har kvar sedan förra året. Däremot skulle jag gärna gå ut och plocka hjortron, men vet inte var. Ingen berättar något för mig och till och med min släkting i Sollefteå köper hjortron. Så det får jag väl också göra om jag verkligen måste ha. Men jag måste inte. Någongång har jag fått av en snäll själ. Men den själen bor inte här.

Jag ska åka iväg en sväng och hämta ett lerfat jag köpte på konstutställning. Vad var det Folmer sa? Han sa att vi skulle sitta ner och ….. Herregud, jag glömmer ord hela tiden! Inte prioritera. Men behovsinventera! Så var det! Jag kom på det! Bra ord!
Jag får väl göra en behovsinventering över söndagen. Vad jag vill och har lust med. Om jag har någon vilja och lust. Utom att måla. Det måste vänta i tre dygn för att torka innan jag kan måla klart runt dörren. Typiskt! Fast så är det med linoljefärg. Men det blir fint!

beskrivning

Inser att jag nu varit ledig i fem veckor och tre dagar. Det är ju knappt något. Undrar hur de närmaste fem veckorna blir då? När var jag ledig så länge i ett snäpp? Det var länge sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.