På väg till Köpenhamn! Nu!

tågskylt
Så är jag på väg till Köpenhamn! Det känns stort och bra.

ingången Jag vill liksom njuta av varenda sekund, så mycket jag kan. Det tidiga morgonljuset med månsken över Stockholm, är så vackert blått med alla ljusen. Och tänk allt som fungerar i en stad, alla gör sitt till för det. Pendeltågen går, bokaffären öppnar redan kl. 05.40 på Centralen, mitt tåg avgår i rätt tid. Och jag åker förbi min gångväg till jobbet med ett leende.
Efter en halvtimme ungefär har jag kommit tillrätta på min plats på tåget, med datorn framme och uppkopplingen klar.
*
*
Är det förresten något särskilt medvetet matchat med färgsättningen på SJ? Bilderna blev så grå och bokfärgade.
*
*
*

Min plats på tåget.
Här kan jag nu sitta och ladda bilderna, skriva och mejla. Himla bra! Tåget blir försenat 15-30 minuter, det vet jag redan. Ett godståg har spårat ut och tåget får köra en omväg runt på en enkelspår, förbi Vagnhärad. Det går det med.
Jag vet inte när jag skriver nästa inlägg. Kanske i Roskilde ikväll.
*
*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.