Kom ihåg att andas!

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Jag har ont i lederna och benen mer än jag brukar ha. Har svårt att röra mig och komma igång på morgonen. Är helt utmattad på kvällarna. Igår gick jag hem tidigare från danskan. Kinderna blossade och jag frös. Konstiga symptom. Bara jag klarar av resten av jobbveckan, så kan jag vila hela helgen sen.
Vila och vila förresten… jag ska tvätta och packa och göra lite annat med. Viktiga saker. Nu gäller det att klara av en dag i taget. Idag. Andas. Kom ihåg att andas. Börja där. Plötsligt känner jag vad jag spänner mig. Tankar snurrar i huvudet. Bort, bort med dem! Andas mera.
Istället för att komma iväg till bussen, ligger jag kvar här i sängen och andas! Det är ok. Det går fler bussar till jobbet. Jag hinner dit ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.