Mat och annat.

Kisse har inte ätit upp sin mat idag. Det var länge sedan han lämnade morgonmaten. Undrar vad som var annorlunda? Förr var han mycket mer känslig med vad han åt. Men han får väl ha en dålig dag ibland han med. Han kan få den frysskadade skinkan istället.
Själv har jag lagat middag och har ont i magen nu. Antingen har jag ätit för mycket eller så var något fel på den. Nu är det inte så mycket kvar att laga till från frysen. Sedan får jag ta av konservburkarna jag har istället.
Räkningen för elementet kom idag. Jag kommer betala den och sen ska jag aldrig mer ha hit den rörfirman igen.
Jag får helst inte ha några fler utgifter den här månaden.
Jag får se om jag åker till Danmark. Jag både vill och inte vill. Jag kan ändra mig igen. Jag behöver ett miljöombyte, orkar inte vara hemma ett helt sportlov själv. Vad vill jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.