Glömsk.

Jag ser på Lemonad att många skriver om melodifestivalen från igår. Tur att Walentine också gör det. Det räcker för mig att läsa hans recensioner av låtarna. Finalen brukar jag se, inte alltid, men ibland.
Så kan jag göra annat istället.
Hm… inte för att jag minns vad jag gjorde igår kväll då. Det är redan borta ur minnet. Var det då jag torrkokade vatten på spisen? Antagligen. Det blev som ett grått pulver i kastrullen kvar. Hoppas att det går bort. Och så luktade det bränt. Jag skulle behöva en timer där. Jag brukar ställa äggklockan så att jag minns att jag håller på i köket, men det glömde jag nu.
Tänk om jag skulle gå ner till bilen idag och titta på den? Jag har fått tillbaka den från verkstaden. Den är verkligen smutsig inuti. Kanske skulle jag ta och städa den lite? Eller så glömmer jag bort att göra det och hittar på något annat istället.
Kanske cykla ner till den stora affären och handla kattmat och socker? Jag behöver inte handla mat riktigt än. Just nu håller jag på att äta upp det som finns i frysen. Jag behöver få lite omsättning där. Vad ska jag hitta på att göra med bären? Visserligen är det en rikedom att ha bär i frysen. Men jag har missförstått själva grejen med att spara dem. Jag glömmer bort att de finns där och ska användas. Precis som mina finkläder. Använd dem, sa Astrid! Ack nej, inte särskilt ofta. Jag glömmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.