Besvär!

Jag tänker inte diska innan ventilationskontrollmänniskorna kommer i dag tisdag. Det får räcka med att jag tömt kattlådan, tagit undan allt vid de tre ventilerna i väggarna i kök, badrum och klädkammaren. Undrar om de kollar ventilationslisterna i fönstren med? Hm… Och så har jag skrivit en lapp om att ta av skorna.
Jag verkligen ogillar att lämna min lägenhet till främmande människor, som kommer in när jag är borta och jag har ingen kontroll alls över vad och hur de gör. Usch!
Utan kontroll är jag också med cykeln i källaren. Där har någon lämnat en massa skrot, bl a golfklubbor. De blev ett jättebra tillhygge när någon/några slog sönder alla cyklarnas baklysen. Och pumpen som satt på cykeln är också väck. Vem ska betala allt det tro? Jag röstar på golfklubbemannen. Andra alternativ är de som slog sönder och stal. Eller den som ställde upp dörren dit. I sista hand bostadsrättsföreningen som hyr ut till golfklubban.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.