Bilen ska lagas.

Jag är hemma ikväll. Det blir ingen danska. Det är en vecka fri mellan kurserna.
Istället funderar jag på min bil. Den står på verkstad och ska lagas. Jag är inte riktigt säker på att det är rätt beslut, men nu är det bestämt. Det kommer att kosta en massa pengar, pengar som jag inte har. Men det får gå. Det brukar gå. Jag är väl bara lite trött på att behöva leva så sparsamt med det mesta och sen i nästa stund slösar jag bort pengar på helt onödiga utgifter. Hade jag varit aktsammare och klokare hade jag kunnat spara massor av pengar. Men nu är jag inte det. Jag är både oförsiktig och oklok. Suck! Nå, nu vet jag hur läget är. Anpassning gäller. Rätta mun efter matsäck! Håll ut och spara så mycket jag kan.
Jag får tröst i att det blir ljusare utomhus. Och att vara ute och gå kostar inga pengar. Jättebra för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.