Sova gott!

Första dagen i veckan är avklarad! Och jag har det bra där med. Fantastiskt skönt är det att trivas på sitt arbete. Det är bara vägen dit och hem som är lång. Jag har överansträngt mig och har ont i benhinnorna, undrar om det heter så…
I morgon blir det en kortare dag, får se om jag kan ta en annan väg till jobbet, så att jag slipper gå så långt. Jag är så trött redan nu. Sov alldeles för lite i natt. Tänk om jag skulle gå och lägga mig redan nu, före klockan åtta… Det vore ju skönt att bara sova och sova och sova… och njuta av att det är många timmar kvar tills jag ska upp i morgon kl sex igen. Ska dricka lite te först bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.