Jag gillar Per Gessles låtar.

Alltså, kalla mig ytlig eller vad som helst, men jag blir glad av Per Gessles låtar! Det är något med dem som slår an i mig. Jag önskar jag kunde skriva såna låtar jag med. Om allt och ingenting. De väcker gamla minnen från sommarlovsavslutningar på en skola jag jobbade på förut.
Jag gillar att läsa Året Runt med. Att bara vara ytlig och läsa en blaska är fin avkoppling. Men horoskåpen där ger jag inget för.
Och så dessa ytliga tv-serier som inte egentligen ger större frid och djup, men som får mig att glömma världen utanför en stund och tiden som får gå, Ugly Betty, Försvunnen och nya danska serien Sommer på DR1.
Jag kunde ju ha läst en bok istället. Eller skrivit en bok. Sjungit in mina sånger. Varit kreativ på ett eller annat sätt.
Nå, danskauppgiften blev ju klar. Det får räcka av kreativitet för den här helgen. Nu väntar skapande av lektioner i skolan och nya ytligheter som avkoppling och motpol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.