Nattens drömmar…

Vilken märklig natt jag haft med olika drömmar.
Jag är i Danmark i en dröm och hälsar på en vän. Vi sover på varsin madrass på golvet. Mitt bagage ligger i en stor hög på golvet bredvid. Sen är vi flera som ska äta frukost och jag hittar inte till duschen, utan kommer bara till ett slags köp/konferenscenter med massor av folk och där går jag i morgonrock och letar efter duschen. Jag förstår inte hur allt hänger ihop, vart jag ska gå och jag irrar omkring där ensam bland alla.
I en annan dröm övervakar jag en begravning. Jag vet inte hur och varför, men jag vaktar/vakar vid en sorts tv.
I en tredje dröm håller min dator på att falla sönder. Bildskärmens glas släpper ur ramen och ena fästet på locket är loss och jag får trycka tillbaka det.
Det var länge sedan jag drömde. Jag sover för lite antagligen.

Skönt att ha tid att sova många timmar, även om jag vaknade då och då. Skönt att bara se på klockan och vända mig om och sova vidare. Jag sover för lite i vanliga fall. Och nu är det dags att vakna till, inte somna om.
Dagens planer är att jobba, komma hem, åka till universitetet och se en film som avslutning på litteraturkursen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.