Tungsint dag.

Idag har jag svårt att få något vettigt ur händerna. Det är en dag att inte må så bra på. Ont här och där. Inåt och utåt. Lite förkyld. Allt på en gång.
Istället tittar jag mycket på dvd, internet-tv, video: Mifunes sidste sang. Modernitetens kris- om vår tids andlighet. Stjärnorna på slottet. Supernanny.
Jag skriver, sida upp och sida ner. Om allt och ingenting. Läser posten. Bearbetar information. Surfar runt här och var. Mejlar lite till en god vän. Får förfrågan om blogstafetten och ja, jag vill vara med. Jag blir nummer 16 i turordningen.
Går en tur ut i vintermörkret och blåsten och har det riktigt bra där i kylan. Hämtar paket med en skål, Tokio, som jag köpt på internetauktion. Trodde jag skulle ha par i skålar nu. Tji fick jag, nu har jag tre storlekar av den. Det är också ok. Tripp, trapp, trull.

Tokioskålar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.