Nya tag!

Ny dag att ta nya tag i. Bara inte överdriva hur mycket nytt det blir… Nej, sova länge är skönt. Att inte ha större krav på mig är också skönt. Att skriva klart om Palle vore väl bra, har kommit en bra bit på väg i alla fall.
Börjar tänka lite på vardagen på måndag. Ska köpa busskort imorgon. Jag kan behöva motionen att gå från hållplatsen till skolan, det är en bra bit. Hoppas jag står ut med att åka buss. Och klarar att passa tiderna. Det är jag inte van vid. Men kan andra, så ska jag väl också klara det.
Kanske kan jag läsa min danska roman på bussen. Om jag vill ha VG på kursen ska jag lämna in en textanalys. Jag har aldrig gjort någon sån. Har ingen större inspiration heller. Får se om jag kan arbeta med det nästa helg. Annars får det vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.