Arbete, arbete, arbete!

Röd o vit amaryllis. Den här amaryllisen fick jag av mina arbetskamrater när jag fyllde år. De vet precis vad jag gillar. Rött och vitt! Både i blomman och krukan. Blomman ser nästan ut som en polkagris. Den är jättefin.
Idag har jag varit i kyrkan. Där får jag det jag behöver. Efteråt gick det lätt som en plätt att sätta upp den nya bokhyllan vid sängen. Det är jättesnyggt där nu. Skönt att ha avslutat ett av mina ändlösa projekt. Ska jag lika lätt orka diska? Och laga mat? Skulle någon vän komma hit och erbjuda sig att hjälpa mig med sånt, skulle jag säga ja tack. Jag säger alltid nej annars.
Idag har jag lyssnat på musik: The musical world, The Middle East. Fanns på skivrea på Åhléns för 20 kr. Helt ok. Och så lyssnar jag på cd 1 av Jeg elsker dig, en samlingscd fra Dk. Nej, det är inte särskilt upplyftande. Jag ska sluta lyssna på sånt tjafs.
Arbete, arbete, arbete. Var det så det stod på lappar i Lo-Johanssons fickor? Det är det viktiga i livet. Inget annat ger mig tillfredsställelse just nu. Diska ibland och klappa kisse med. Och lyssna på annan musik än löjliga, sentimentala kärlekssånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.