Tar det lugnt!

Bloggenkäten är stängd och jag ligger kvar i sängen ett tag till. Det har snöat ute och världen är vit än så länge.
Jag ska ut om några timmar. Tills dess kan jag lika gärna ligga kvar här under täcket. Bäst att passa på att vända på dygnet medan jag kan.
Inatt skruvade jag ihop en väggfast hylla att sätta upp vid sängen. Jag är trött på att ha böckerna i sängen. Men hur ska jag orka lyfta den och samtidigt mäta ut var skruvhålen ska vara? Jag får komma på en lösning på det. Och vid vilken vägg ska den sitta? Vid huvudgärden eller längs med sängen, in mot hörnet?
Och kommer jag inte på en lösning idag på mina frågor, så gör det inget. Jag har ingen brådska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.