Idag!

Puh, vad jag har sovit! Hela eftermiddagen har jag legat och sovit som en stock. En gång vaknade jag till och med upp av mina egna snarkningar! Jag är inte direkt pigg och kry alltså just nu. Mer pömsig, huvudvärk och lite ont här och var. Jag har lite feber.
Inget element blev bytt. Äntligen var det en snäll rörmokare här, som verkade lyssna på mig. Han var väldigt lyhörd och tog av sig skorna med, utan att jag sagt något. Han förstod att jag ville ha det fint, inte bara flyttat. Han ska skaffa ett annat element som passar bättre på väggen, så att det inte hänger utanför själva fönstrets kant. Det kan inte bli bra annars. Jag betalar. Jag har inga pengar till sånt, men det får gå. På något sätt gör det ju det. Jag får vänta längre på att köpa en ny kran bara.
I morgon förmiddag ska jag gå på promenad med ett promenadsällskap. I morgon kväll kommer Micke hem. På söndag eftermiddag ska vi till Astrid och fira hennes födelsedag och examen. Det blir fullt upp! Och så får jag ta mig en tur till Åhléns och handla presenter. En grej har jag kommit på som kan passa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.