Blir det bra?

Tidigt fredag morgon kommer en rörmokare för att flytta elementet som blev så dumt uppsatt. Jag hoppas att det går snabbt och blir bra den här gången. Jag har en låg toleranströskel just nu, så jag hoppas det blir bra. Jag får ta nya tag sen och orka bygga ett elementskydd där sedan och ska då passa på att göra fönsterbrädan bredare. Det är visserligen en fin marmorskiva där, men ack så smal, räcker knappt till för katten att gå på, än mindre till att ställa saker på.
Kanske är det dags att klippa håret med. Vore inte det bra att gå och bli lite ompysslad? Antagligen.
Snart är det helg. Får se om jag kan sova bättre snart. Jag sover alldeles för lite numera. Jag vet inte varför. Det är inte bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.