Tid.

Så är det sista juliminuterna före midnatt och jag går till brevlådan med brev till födelsedagsbarnet Tuva 8 år 3 augusti. Det är varmt och lent ute. Helt stilla. Jag sätter mig i hammocken och mediterar en stund i mörkret. Tänker att omärkligt går juli över i augusti. Och precis som en generation bredvid en annan, är det inte så stor skillnad. Men redan tre generationer ifrån är det skillnad, precis som tre månader av året gör skillnad. Tolv månader är ett helt års skillnad och tolv generationers skillnad är kanske 300 års skillnad. Vi känner inte dem som levde så långt före oss. Men vi vet vem det var vi mötte för ett år sedan eller den vi var då.
För ett år sedan visste jag inte vad hösten skulle föra med sig. Nu vet jag mer om det. Jag vet inte vad den här kommande hösten kommer föra med sig heller. Det är bara att vara i det, vad det än blir. In sickness and in health.
Nu är det augusti. Igen. Julisolen gick ner. Augustisolen kommer att stiga.
Ha det så bra kära läsare, kära vänner.
Gott nytt arbetsår, när den dagen kommer och god fortsatt frihet till er andra.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.