Rörarbeten och körarbeten!

Leif, han är en modig man. Nu har han börjat att jobba som rörmokare hemma. Först tog han bort både toalett och badkar. Nu har han satt in en ny blandare till badkaret. Den är jättesnygg, enkel och rund i formerna. Precis som jag ville. Nu väntar vi på att badkaret, det gula, ska komma på tisdag. Å, så spännande!
Under tiden vi väntar finns det jobb att göra ute: rensa, rensa och rensa. Det växer så snabbt nu. Rosorna jag satte har börjat att växa till sig nu.
Nyss sjöng Österhaninge kyrkokör och kören Audite stycket Gloria av Vivaldi ihop med musikskolans symfoniorkester och sångsolister. Å, vad bra det gick till slut! Nån miss här och där är helt okej. Vi hade inte övat särskilt mycket ihop på den. Vad roligt det är att sjunga ihop ett sånt större verk. Tiden försvinner. Tonerna och takterna driver på och formar något större än oss alla mer eller mindre små kuggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.