Vad händer?

Tiden går och februari börjar gå mot sitt slut. Vad händer just nu? En del är personligt/ privat och en del går att dela.
Nya spisen! har kommit och det första jag gjorde var…. havrekakor! Mums! Med nötter och russin. Får nog göra fler, de tog slut snabbt!

beskrivning

Hyllor i hallen har kommit upp och äntligen kan jag packa upp mina handdukar, lakan, diabilder och annat ur kartongerna och få överblick över plats och utrymme. En del saker får inte plats. Sätter in annonser på spegel, bokhylla och skrivbord. Men skrivbordet behåller jag nog och hoppas få låna plats i någon grannes källarförråd. Med ett myrsteg i taget flyttar jag in. Det tar tid eftersom jag inte har så mycket energi.

beskrivning

Ibland får jag blommor. Här är lite rosor jag förärades av min syster.

beskrivning

Idag var jag ute och åkte skridskor på sjön. Det är så härligt med utsikten över sjön fast vägen ner kan kännas lång. Idag kom jag ut, för solen är en motor. Sen gick solen i moln, men då var jag redan ute. En bekant åkte skidor på sjön och vi gjorde sällskap ett par varv där. Fin eftermiddag. Hur länge kan jag klara att åka skridskor? Balansen är viktig. Jag är inte alls lika säker att stå på isen som förr. Jag övar varje dag på att stå på ett ben i taget. Idag klarade jag 70 sekunder. När jag började öva klarade jag bara 10-15 sekunder.
”If you don’t use it, you lose it!” Det gäller nog inte bara balansen…

beskrivning

Livet går vidare. Ibland stöter jag på ett citat, möjligtvis från Rumi, som känns sant i hjärtat. Här är ett av dem.

Your absence leaves a void, without you I can’t cope.
You have disturbed my sleep, you have wrecked my image.
You have set me apart.
Without you, I can’t cope.

(möjligtvis Rumi)

Som sagt. Livet går vidare. Vill du som läser det här skriva till mig, så är du välkommen att lämna en kommentar. Tack för idag. Imorgon är en ny dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.