Stör ej! Nu ska jag vila!

Jag skriver en massa. Sen markerar jag allt och trycker på delete. Flera gånger. Idag är jag väldigt kritisk till allt jag skriver. Möjligen beror det på att jag inte är kry.
Jag har ansträngt mig mycket idag och jag orkar inte mer nu. Det har varit roliga saker som tur är. Annars hade det inte gått. Saker som bara händer idag. Som jag inte vill missa. Då går det att tänja på gränserna. Men nu är jag helt slut. Orkar inte tänka mer med mitt stackars bultande huvud.
Jag vill göra som kisse. Lägga mig vid någons fotända och sova avslappnat. Vill både ha sällskap och ändå vara i min egen värld. Kravlöst. Lugnt. Skönt. Och framförallt inte prata. Schssss! Stör inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.