Hemma vinterns första snökaosdag.

Jag är hemma idag. Jag gav mig ut i snömodden i morse och höll på att köra i diket. Bilen gick inte att styra alls med sommardäcken på. Vände. Har ingen lust att äventyra någons liv idag. Och jag måste vara på jobbet i morgon. Stannar hemma nu. Är på väg att bli sjuk ändå. Har tid på däckfirman med i eftermiddag.
Har ångest över att vara hemma utan lön. Suck! Valet är att ta bussen och behöva gå långt till jobbet och hem. Komma försent till allt. Missa tiden för däckbytet. Vara sjuknärvarande och på uselt humör.
Nej, nu har jag ändå bestämt mig för att ta det lugnt hemma. Ska se om jag kan njuta av timmarna istället. Tänka på danska. Minnas danska. Längta till danska. Kurera mig. Ha det bra, tills jag ska ut i snön igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.