Utmaningar!

Middagen igår var trevlig och jag känner mig redo för nya utmaningar. De kan vara av olika slag.
Idag tänker jag mest på att orka ta fram vinterdäcken från mitt överbelastade källarförråd. Det är bara att göra det. Däcken rullar inte ut av sig själv och vintern försvinner inte bara för att jag inte orkar se till att få däcken bytta.
Tänk om jag skulle ha råd till att köpa en ny kran? Eller en plattskärm? Eller en nobeltallrik? Eller göra en vinterresa till Danmark? Utmaningen blir att antingen avstå eller se till att sluta äta och dricka. Jag känner mig som folk i Lyxfällan kanske gör. Jag har inte anpassat min ekonomi efter de pengar jag har. Jag vill liksom ha allt. Och så kostar det att ha hus och bil och lägenhet och datorer och telefoner och sånt.
En annan utmaning är att komma igenom min bokhög. Och att få ut en låt till musiksidan innan jul. Att få ordning på elementen och målningen bakom dem, på väggen. Få ordning på min fasta dator. Kakla klart. Å, nej… inte det…. hjälp!!!
Och så är det en utmaning att börja ta kontakt med mina vänner mera. Har de tröttnat på mig? Glömt bort mig? Har jag tröttnat på dem med kanske. Och glömt bort dem. Antagligen. Men nu gäller det att spotta i nävarna och ta tag i sånt igen. Jag behöver vänner och glada stunder. Som kan tycka om mig minst lika mycket som jag tycker om dem. Ömsesidighet. Värme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.