Jag fryser!

Det blev inget hurra för nya element idag. Nä. Rörmokaren ringde och sa:
– Det var så mycket jobb där jag började, så jag måste fortsätta där i morgon. Jag fick åka och hämta verktyg med. Och sen har jag ett akutjobb, som jag måste ta efteråt. Jag ringer sen när jag kommer. Får se om det blir den här veckan…
Jag tänker att det här har jag hört förr. Det här är ju sånt man skojar om, att såna är de, hantverkarna!
Vad gjorde jag istället för att måla väggen bakom elementen då? Jag åt fullkornsvåfflor. Planerade några lektioner. Jag såg på Genbrugsguld på DR1. Jag somnade precis innan alla möbler var klara att ställas in i rummet. Sov fem minuter. Syrran väckte mig sen. Frös. Såg på tv. Gick och la mig. Händelselös kväll. En vanlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.