Novemberdagar…

Så har höstlovet dragit förbi och arbetet väntar. Jag har massor att göra. Det är bara att kavla upp ärmarna och spotta i nävarna och jobba på fram till jul!
Hemma kommer det hända saker idag. Rörfirman, som ska byta två element, kommer och tar bort dem idag. Ikväll ska jag måla väggen bakom. I morgon kommer de nya elementen upp. Hurra, hurra! Sedan kan jag få värme i mina rum igen.
I kväll målning. I morgon kväll den nya danskakursen om litteratur. Hoppas jag klarar den med. Jag fick VG på den första kursen. Jag var närvarande alla gånger och lämnade in VG-uppgiften. Det var kraven för VG. Konstigt att inte krav på att göra det bra finns… Jag har i alla fall lärt mig att danska flaggan heter Dannebrog, inte något annat, att det finns två nationalsånger och lite till.
Jag kommer få middagsgäster i helgen. Kanske kommer jag jobba med en låt i studion. Tre veckor kvar till lön.
November, november. Det är bara att sätta igång med den månaden nu! Och göra det bästa av den, så gott jag kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.