Förändringar!

Oktober blev till november, den tredje blev till den fjärde, borta blev till hemma, skön säng där, blev till hård säng här. Jag har ont i ryggen! Att släpa grus till grannarna gjorde väl inte ryggen bättre. Inte heller att sitta och köra alla mil fram och tillbaka.
Vilken tur att jag är ledig idag med. Jag behöver tid att vänja mig vid att vara hemma igen. Jag har inte svårt vid att vänja mig att vara på landet, bara att vara hemma. Vad kan det tyda på? Hm…
Jag känner mig helt kraftlös, har ont i hela mig, ledbruten. Måste jag gå upp idag? Räcker det inte med att bara ge kisse mat och sen gå och lägga mig igen? Måste jag städa? Måste jag jobba? Måste jag se på tv? Idag vill jag klaga lite. Inget blir bättre av att klaga i och för sig. Men så har jag fått ur mig det och kan ta mig vidare från bottenläget.
Vad kommer hända sen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.